TAO támogatással kapcsolatos információ

2017. december. 04., 10:44   |    

TAO támogatással kapcsolatos információ

Tájékoztatás egyesületi vezetők részére

Tisztelt Sportszervezetek!

 

Felhívjuk figyelmüket, amennyiben a támogatás igénybevételére jogosult szervezet elszámolással kapcsolatos kötelezettségét bármely támogatási időszak vonatkozásában nem teljesíti maradéktalanul, a Tao tv. 22/C. § (5) b) pontja, valamint a TAO Elszámolhatósági Szabályzat 2.2.6 pont 2. bekezdése alapján a támogatási igazolás kiállítására irányuló kérelme elutasításra kerül, a következő esetekben:

 

  1. Amennyiben a korábbi elszámolási kötelezettségéből adódó, a támogatás nem megfelelő felhasználása miatt megállapított visszafizetési kötelezettségének nem tett eleget.
  2. Amennyiben a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011. (VI. 30.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 11.§ (1) bekezdésében foglalt, elszámolási kötelezettségének a Rendelet szerinti határidőre nem tett eleget.
  3. Valamely hiánypótlási határidőt elmulasztja.

 

A tartozás rendezését követően a tiltás megszüntetését elektronikusan a taoellenorzes@mlsz.hu e-mail címen kérheti, a befizetést igazoló bankszámlakivonat elektronikus csatolásával.

 

Üdvözlettel,

TAO Ellenőrzési Osztály


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok