Kérjük a jogszabályok, és az előírások pontos betartását!

2020. november. 18., 14:54   |    

Kérjük a jogszabályok, és az előírások pontos betartását!

Az elmúlt napok során lejátszott mérkőzésekkel kapcsolatban sajnálattal tapasztaltuk, hogy egyes sporttelepeken a nézők a kerítésén kívülről, a járványügyi szabályokat figyelmen kívül hagyva tekintettek meg mérkőzéseket.

Ahogyan az Önök számára is ismert az MLSZ Elnökségének ELN-181/2020 (11.11.) számú határozata kimondja, hogy a labdarúgás és futsal szakág MLSZ által szervezett valamennyi versenyrendszerének mérkőzéseit nézők nélkül, zárt körülmények között, a vonatkozó jogszabályok, az MLSZ szabályzataiban foglalt előírások és az azok mellékleteiben foglalt kiegészítő rendelkezések betartásával kell megrendezni.

Ezúton kérjük, hogy a mérkőzés szervezésével kapcsolatos előkészületek során is tegyenek meg mindent a vonatkozó jogszabályok és előírások betartásáért, különösen azokon a helyszíneken, ahol a kerítésen kívülről is rá lehet látni a játéktérre. Javasoljuk, hogy ilyen esetekben tájékoztassák a rendőrséget a várható helyzetről, továbbá szükség esetén a polgárőrségtől is kérhetnek segítséget.

MLSZ SMI


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok