Tisztelt Egyesületi Vezetők!

2021. augusztus. 24., 17:29   |    

Tisztelt Egyesületi Vezetők!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság Versenybizottsága értesíti az egyesületeket, hogy a 2021/22-es évad őszi szezonját érintő Időpont egyeztető értekezletet tart a Megyei U-16 és U-14-es bajnokságokban csapatot indító egyesületek részére.

Időpont: 2021. augusztus 31. kedd 15 óra

Helyszín: 7400 Kaposvár, Fő u. 10.  - Megyeháza, kisterem

A labdarúgás Versenyszabályzata szerint:

„27. §. „A forduló, mérkőzés sorsolt időpontjának, helyszínének megváltoztatása

(2) A mérkőzés sorsolt időpontjának, helyszínének megváltoztatása

  1. a)  A sorsolás, időpont egyeztető értekezletek után a bajnokságot kiíró szövetség Versenybizottsága már csak a két csapat a mindenkor hatályos ügyviteli rendszerben való írásbeli megegyezése esetén módosíthatja a mérkőzés napját, kezdési időpontját, helyszínét.”

A pályaválasztó csapat sem változtathat az ellenfél hozzájárulása nélkül! Az időpont egyeztető értekezlet után, csak az IFA rendszerben kialakított felületen, a módosításokat térítésmentesen a mérkőzés kisorsolt időpontjánál 15 nappal előbb lehet benyújtani.

Kérünk minden érintett egyesületet, hogy lehetőség szerint aktívan vegyenek részt (saját érdekük miatt) az időpont egyeztetőn! A korábbi évek tapasztalatai alapján sok az ütköző programok miatti időpont módosítási igény, egyeztetni csak azzal lehet, aki részt vesz az időpont egyeztetőn, ezt követően módosítani csak hivatalos formában fent leírt módon lehetséges!

MLSZ SMI VB

 


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok