Amatőr Licenc kérelem benyújtása

2022. március. 09., 15:48   |    

Amatőr Licenc kérelem benyújtása

Az MLSZ elnökségének az ELN-162/2015. (12.08.) határozata szerint a 2022/2023. bajnoki évre vonatkozóan az NB III. és a megyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságokban kötelező nevezési feltétel a licenc megszerzése.

A megyei I. osztályra vonatkozóan a licenc eljárást lefolytató MLSZ Somogy Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a mellékelten csatolt Amatőr Licenc Szabályzatban meghatározottak szerint a licenckérelem, valamint a pályahitelesítési kérelem benyújtási lehetőségét a mai nappal meghirdeti. A pályahitelesítés kérelem benyújtásának határideje: tárgyév március 21.

A licenckérelmezőt az amatőr licenc szabályzat II. Licencrendszer fejezetében leírtak határozzák meg.  A szabályzat 4. számú melléklete a licenceljárás időpontjait előírja, annak betartása kötelező, jogvesztő hatályú.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Somogy megyei sportszervezeteknek a licenckérelmet elektronikus úton az MLSZ IFA rendszerébe https://ifa.mlsz.hu/Login  kell 2022. április 10-ig hiánytalanul feltölteni, benyújtani. Aki a fenti határidőt nem tartja be, hiába lenne jogosult, az NB III, vagy a Megyei I. osztályban az indulásra, legfeljebb a Megyei II. osztályra nevezhet! 

A Licencadó e-mailben, telefaxon, postai úton vagy papír alapon benyújtott licenckérelmet, hiánypótlást nem fogad el!

A 2022/2023. bajnoki évre vonatkozó pályahitelesítési kérelmeket, 2022. március 21-ig e-mailben kérjük megküldeni a sonogy@mlsz.hu címre. 

 

                                                                               MLSZ Somogy Megyei Igazgatóság

                                                                                                Versenybizottsága


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok