Covid járvány elleni védekezéssel kapcsolatos költségek igénylésére

2021. április. 29., 16:25   |    

Covid járvány elleni védekezéssel kapcsolatos költségek igénylésére

Az EKR rendszerben a 2020/21 évadban lehetőség nyílt a Covid járvány elleni védekezéssel kapcsolatos költségek igénylésére.
A már jóváhagyott sportfejlesztési programok esetében módosítási kérelem benyújtásával lehet Covid jogcímre támogatást igényelni.
A módosítás szerkesztésével kapcsolatos tudnivalók röviden.
 
A Covid jogcím támogatási intenzitása: 100%.
 
Két módosítási lehetőségből lehet választani:
a) átcsoportosítás másik jogcímről COVID jogcímre,
 
b) támogatás értékének növelése kizárólag COVID jogcímen.
 
a) Amennyiben az átcsoportosítást választja, a másik jogcím(ek)ről átcsoportosított összeget tudják a Covid jogcímre rögzíteni! Ebben az esetben az csökkentéssel érintett jogcím(ek)hez kapcsolódó igazgatási szolgáltatási díjat bankkártyával (VISA vagy MasterCard) szükséges kifizetni.
 
b) A másik lehetőség a Covid jogcím támogatásának növelése. Ennél a módosításnál fontos tudni, hogy ez is beleszámít a jogszabályok által megengedett egyszeri támogatási érték növeléses módosítási lehetőségbe, tehát aki ezt a lehetőséget itt felhasználja, az később nem tud más jogcímen olyan módosítási kérelmet benyújtani, amelyben a támogatási értéket növeli.
 
A Covid jogcímmel kapcsolatos módosítást nem lehet összevonni egyéb jogcímek módosításával (!), tehát ebben a módosításban csak a Covid jogcímmel kapcsolatos változtatások szerepelhetnek, az egyéb jogcímek közötti módosítást nem engedi a rendszer!
 
Az elkezdett, még szerkesztés alatt lévő (azaz a még be nem küldött) módosítási kérelmet szükség esetén vissza lehet vonni és ki lehet választani a másik típusú COVID módosítási kérelmet.

További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok