GRASSROOTS "C" Labdarúgó Edzőképző Tanfolyam 2017. 09 . 14. - 2018. 03. 01. Kaposvár

2018. március. 05., 10:35   |    

GRASSROOTS

Az MLSZ Felnőttképzési Intézete MLSZ Grassroots „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot tartott Kaposvárott. Március 01.-én (csütörtökön) 16 fő tett sikeres gyakorlati vizsgát.

Tanfolyam célja: naprakész ismeretanyaghoz juttassa a gyermekekkel foglalkozó és a tömegsport területén tevékenykedő edzőket. A tanfolyam során a hallgatók az életkori sajátosságokra épülő sportági ismeretek mellett elsajátítják a gyermekek sportolásával összefüggő szervezési, egészség biztosítási, módszertani és tehetséggondozási alapismereteket, elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt az érintett korosztályok játékosai között. Jártasságot szereznek a gyermekek sportolásával, labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos dokumentációk elkészítésében a 6 - 19 éves korosztályok részére.

A központi  elméleti vizsgára 2018. február 17.-én  (Székesfehérváron) került sor online teszt formájában. A 19 fő hallgatóból 16 főnek sikerült az elméleti vizsga.

Ez a 16 hallgató mondhatja el magáról 2018-ban Somogyban, hogy Grassroots "C" labdarúgó edzői végzettséget szerzett (mindenkinek sikerült a gyakorlati vizsga). Azon hallgatók, akiknek az elméleti vizsgája nem sikerült, a későbbiekben természetesen lehetőséget kapnak a javításra idén júniusban. A tervek szerint a tavasz folyamán, ünnepélyes keretek között megrendezett oklevélátadón kapják meg a végzett hallgatók diplomájukat Telkiben.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatásának helyszínét a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia biztosította. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a BFLA vezetőségének, korosztályos edzőinek, játékosainak, valamint a szülőknek, akik minden esetben biztosították a gyakorlati képzéshez az ideális játékoskeretet. Külön kiemelném Major Gábor segítségét, aki minden kérésünket maximálisan teljesítette a tanfolyam lebonyolításával kapcsolatban. Köszönet illeti a Lamping József Szakközépiskola és a Csokonai V. Mihály Általános iskola vezetőségét is, akik a mostoha időjárási körülmények miatt helyt adtak a tornacsarnokukban, illetve fedett műfüves pályájukon a foglalkozás és vizsga megtartásához.

Gratulálunk és eredményes, hasznos munkát kívánunk a Sárközi István instruktor úr vezette tanfolyam most végzett edzőinek:

Balogh Zsuzsanna, Bogdán Benjamin, Böjthe Gergely, Galambos Zoltán, Janecz Jessica, Kalocsa Zoltán, Kolumbán Kristóf, Mangult Nándor, Márton András, Nyári Tibor, Sólyom Gábor, Tompa István, Vachtler Csaba, Valu-Tamás Hajnalka, Vojkovics Gábor, Vörös Ákos.


További hírek

Általános
Gyermekvédelem a labdarúgásban

2024-02-29 13:04:53

Gyermekvédelem a labdarúgásban

Általános
Futsal Vármegyei Döntő 2024

2024-02-29 08:46:56

Futsal Vármegyei Döntő 2024

Általános
Isten veled Pisti!

2024-02-14 10:02:35

Isten veled Pisti!

Szponzorok