Liga, valamint időpont egyeztető értekezlet

2022. július. 28., 15:30   |    

Liga, valamint időpont egyeztető értekezlet

Tisztelt Egyesületi Vezetők!

A Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatósága értesíti a somogyi egyesületeket, hogy a 2022/23-as évad őszi szezonjának Liga, valamint időpont egyeztető értekezlete a következő helyszínen és időpontban kerül megtartásra a ME I, II, III, IV osztályban. (Az UP korosztályoknak egy külön időpont lesz kijelölve)

Helyszín: 7400 Kaposvár, Nagy Imre tér 1.  – Somogy Megyei Kormányhivatal 3. emeleti előadóterme (346-os terem)

A bejárat a Nagy Imre tér (Együd Árpád Kulturális Központ) felől van, nem a Széchenyi tér felől, és a portán azt kérdezhetik, hogy milyen rendezvényre (MLSZ elég) és melyik egyesület képviseletében érkezik a résztvevő.

Időpont: 2022. augusztus 10. szerda 16:00 óra

(A Küldöttválasztó Közgyűlés időpontjával megegyező időpontra szerveztük az értekezletet)

Tisztelettel kérünk minden egyesületet, hogy képviseltessék magukat az értekezleten!

Egyesületeink számára segítséget/támogatást szeretnénk nyújtani alábbi formában:

  • A Megye I és II-es csapataink kvalifikált, emberileg és sport szakmailag is motiváló edzői számára a még eredményesebb munkához frissített szakmai anyagokkal szeretnénk hozzájárulni.
  • A Megye III és IV osztályokban pedig labdát biztosítunk egyesületeink részére.

Fenti csomagokat csak augusztus 10-én, az értekezleten való személyes megjelenés alkalmával lehet átvenni, utólag nem vehető igénybe!

A tervezhetőség miatt tájékoztatjuk egyesületeinket a várható kezdési időpontokról, mely alábbiak szerint alakul az egyes bajnokságokban:

ME I     08.13-14.

ME II   08.13-14.

ME III 09.03-04.

ME IV 09.03-04.

Sorsolás: az MLSZ Adatbankra már felkerült a megye I és II, és hamarosan várható a megye III és IV osztályokra vonatkozó is.

Figyelem!

A labdarúgás Versenyszabályzata szerint:

„27. §. „A forduló, mérkőzés sorsolt időpontjának, helyszínének megváltoztatása

(2) A mérkőzés sorsolt időpontjának, helyszínének megváltoztatása

  1. a) A sorsolás, időpont egyeztető értekezletek után a bajnokságot kiíró szövetség Versenybizottsága már csak a két csapat a mindenkor hatályos ügyviteli rendszerben való írásbeli megegyezése esetén módosíthatja a mérkőzés napját, kezdési időpontját, helyszínét.”

A pályaválasztó csapat sem változtathat az ellenfél hozzájárulása nélkül!

Kérünk minden egyesületet, hogy lehetőség szerint aktívan vegyenek részt az időpont egyeztetőn! A saját és a többi egyesület érdekében is, mivel az egyeztetés csak azokkal lehetséges, akik jelen vannak.

Fokozottan felhívjuk egyesületeink figyelmét, hogy a mérkőzés módosítás feltételei szigorodtak, a díjak jelentősen megemelkedtek – erről részletes tájékoztatót 2022. 06.29-én küldtünk ki egyesületeinknek „Mérkőzés módosítások tájékoztató” címen a somogy@mlsz.hu címről. Valamint aktuális, a megyei csapatokat érintő témák kerülnek ismertetésre.

 

MLSZ Somogy Megyei Igazgatóság

 


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok