Megkezdődtek a küzdelmek a megyei strandlabdarúgó bajnokságban

2018. június. 19., 09:23   |    

Megkezdődtek a küzdelmek a megyei strandlabdarúgó bajnokságban

Az MLSZ Somogy Megyei Igazgatósága által meghirdetett bajnokságokba öt fiú és kettő női korcsoportban, több mint negyven csapat adta le nevezését.

A siófoki Nagystrandon első alkalommal a 12 éves korosztály csapatai mérkőztek meg egymással. A hat nevező csapat két csoportban kezdte meg a küzdelmeket. A házigazda Siófoki Bányász csapatai kiemelkedtek a mezőnyből és lettek csoportelsők. Mögöttük szoros küzdelem alakult ki, amiből végül a Győr Sopron megyei Bőny együttese valamint a Kaposvölgye csapata jött ki győztesen, így ők játszhattak a bronzéremért. A kisdöntőben végül hibába küzdött nagyszerűen a Kaposvölgye, a bőnyiek ötletesebb játéka végül döntőnek bizonyult, így ők zsebelhették be a bronzmedált. A döntőben a Siófok „A” csapata bizonyult jobbnak, így ők lettek a bajnokság győztesei. Az U12 korcsoport gólkirálya a bőyni csapat játékosa Monda Noel lett 12 góllal.

Somogy Megyei U12 strandlabdarúgó bajnokság végeredménye: 1. Siófok A, 2. Siófok B, 3. Bőny, 4. Kaposvölgye LUE, 5. Dél-Balaton FC, 6. Balatonföldvár

A megyei strandlabdarúgó bajnokság további programjai:

június 19. kedd  U10-U14 korosztály döntői

június 23. szombat U16-os korosztály döntői

június 24. vasárnap U19-es korosztály döntői

július 1. vasárnap U16 Leány korosztály döntői

 


További hírek

Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Általános
Magyar Kupa fordulók

2024-03-26 13:39:41

Magyar Kupa fordulók

Szponzorok