Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 73. évében elhunyt Jutai Dénes játékvezető ellenőr kollégánk.

2022. június. 01., 11:49   |    

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 73. évében elhunyt Jutai Dénes játékvezető ellenőr kollégánk.

Jutai Dénes 1970-ben szerzett labdarúgó játékvezetői képesítést, melyet követően, megszakítás nélkül, 35 éven át működött Somogy megyében játékvezetőként. Végig járva a ranglétrát, a Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség által szervezett minden bajnokságban vezetett mérkőzéseket, és oszlopos tagja volt az NB-III-as keretnek is. Aktív játékvezetői pályafutása alatt megyénkben mintegy 600 mérkőzésen működött, melyből 250 mérkőzésen vezető játékvezető volt. NB-III-as mérkőzéseinek száma mintegy 150, melyek nagyobb részén vezető játékvezetőként ténykedett.

Aktív játékvetői pályafutását befejezve játékvezető ellenőrként működött mind megyénkben, mind az NB-III-as bajnokságban. 2008 és 2017 között a Játékvezető Bizottság Ellenőrző Albizottságának volt a vezetője, majd ellenőri pályafutását 2021. novemberében fejezte be. Játékvezető pályafutását Balatonszemesen kezdte, és az utolsó ellenőrzése is Balatonszemesen volt.

A játékvezetők és ellenőrök becsülték hihetetlen tudását, közvetlenségét, humorát és emlékező tehetségét, amikor beszélgetések során a 20-30 évvel ezelőtt lejátszott mérkőzések olyan érdekesebb pillanatait tudta felidézni, amire már az sem emlékezett, akivel az eset megtörtént.

Temetése 2022.06.13-án hétfőn 11 órakor lesz a magyaregresi temetőben.

Emlékét kegyelettel megőrizzük!


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok