Mindent vitt a MATE Goal FC a futsal bajnokságon

2022. november. 24., 15:07   |    

Mindent vitt a MATE Goal FC a futsal bajnokságon

Nagyszerű hangulatban, izgalmas összecsapásokon dőlt el a helyezések sorsa a Kaposvári Campus Futsal Bajnokságán. A döntőben a „MATE Goal FC” fölényes győzelemmel lett aranyérmes, a kisdöntőben a lelkes oktatói-dolgozói csapat nem kis meglepetésre szerezte meg a 3. helyet.

 A 2021/2022. tanév őszi félévében hagyományteremtő céllal hirdette meg a Kaposvári Testnevelési és Sportközpont a campus hallgatói és dolgozói részére a futsal bajnokságot, amely immár harmadik alkalommal indult el októberben 5 csapat részvételével. Négy hallgatói válogatott mellett, egy kiváló erőkből álló oktatói-dolgozói együttes is nevezett a tornára. A sorozat főszervezője a Sportközpont részéről Balogh József mesteroktató volt, együttműködő partnerként pedig a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatósága biztosította a játékvezetőket, a díjazáshoz pedig az érmeket és a kupákat.

Hétfő esténként körmérkőzéses rendszerben pattogott a labda és november 21-én került sor a várva várt helyosztó meccsekre. Elsőként a bronzéremért léptek parkettre a csapatok, a „Fogatlan Cápák” találkoztak a „Fidecs” együttesével. Az első félidőben a két kapus brillírozott, nagyobbnál nagyobb ziccereket fogtak, egészen hihetetlen védéseket láthatott a szépszámú közönség. A második játékrészben mindkét oldalon egy-egy gól esett és sokáig úgy tűnt, bűntetőlövések fogják eldönteni a 3. hely sorsát. Végül az oktatói csapat centere Makai Milán egy kapusról visszapattanó labdát lőtt a hálóba, ezzel megszerezve a bronzérmet a „Fogatlan Cápák”-nak. A finálé kevesebb izgalmat hozott, hiszen a „MATE Goal FC” az első perctől kezdve magához ragadta a kezdeményezést, óriási iramban rohamoztak és Palkovics Tamás, valamint Pápai Zoltán vezérletével magabiztosan 10:1 arányban verték a „Kuplungosok” válogatottját. Az eredményhirdetésen Balogh József mesteroktató és Nemes Nándor, az MLSZ Somogy megyei igazgatója adta át az okleveleket, az érmeket és a kupákat.

A bajnokság végeredménye:

  1. MATE Goal FC
  2. Kuplungosok
  3. Fogatlan Cápák
  4. Fidecs
  5. MezGaz

A torna különdíjasai:

Gólkirály – Pápai Zoltán (MATE Goal FC)

Legjobb mezőnyjátékos – Palkovics Tamás (MATE Goal FC)

Legjobb kapus – Oláh Dániel (Kuplungosok)

Gratulálunk a csapatoknak és a díjazottaknak!

 


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok