Műfüves bajnokság 2021.

2021. január. 11., 15:31   |    

Műfüves bajnokság 2021.

Az MLSZ Somogy Megyei Igazgatóságának szervezésében ismét megrendezésre kerül a Műfüves Bajnokság – amennyiben megfelelő számú egyesület jelentkezik - a megyei osztályokban szereplő felnőtt csapatok számára kaposvári és siófoki helyszínekkel (maximum 32, 16-16 csapat).

A bajnokság 4 hétvégét érint, melyek a következők:      

  1. január 23-24.
  2. január 30-31.
  3. február 6-7.
  4. február 13-14.

A nevezési díj 15 000 forint, a versenyeztetési költség várhatóan 15 000 forint.

Regisztrációs határidő: 2021. január 15. péntek 12 óra

A regisztrációs adatlap beküldése nevezésnek számít, amennyiben az MLSZ Somogy Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a nevezést elfogadja, a költségek kiszámlázásra kerülnek visszalépés és ki nem állás esetén is! A ki nem állás fegyelmi vétségnek számít, ezekben az esetekben az MLSZ SMI Fegyelmi Bizottsága fog eljárni.

Nevezni a somogy@mlsz.hu  e-mail címen lehet!

Tisztelettel kérnék minden egyesületi vezetőt, hogy részvételi szándékát, a regisztrációs határidő betartásával és a regisztrációs adatlap beküldésével jelezze.

A csapatok korlátozott létszáma miatt a nevezéseket a jelentkezés sorrendjében (beérkezett nevezési lapok alapján) tudjuk majd elfogadni!

A regisztrációs adatlap: a https://somogy.mlsz.hu/ oldalon a Letölthető dokumentumok/Műfüves bajnokság menüpont alatt található.


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok