Öregfiúk torna 2022.

2022. április. 27., 10:44   |    

Öregfiúk torna 2022.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatósága öregfiúk torna lebonyolítását kezdeményezi. Minden olyan csapat nevezhet, akinek a tagjai betöltötték a 35. életévüket, valamint csapatonként maximum kettő, a 33. életévét betöltött játékos is nevezhető. Egy csapat maximum 12 főt nevezhet. A helyszínek a nevezett csapatok számától függően körzetekre lesznek bontva. Előreláthatólag Siófok, Kaposvár, Nagyatád és Marcali lesznek azok a települések, ahol a környékbeli csapatok összemérhetik erejüket. A megyei öregfiúk torna győztesét a körzeti eredmények alapján egy megyei döntő keretében hirdetjük ki. A körzeti és a megyei tornára is az MLSZ SMI a játékvezetők küldését biztosítja.

A játékidő 1*25 perc.

A játék 5-ös méretű labdával folyik. A pályára egyszerre 5+1 játékos léphet, akiket folyamatos cserével lehet váltani. Minimum 4+1 játékossal lehet csak kiállni. A játékszabályok a kispályás amatőr labdarúgásnak megfelelőek, melyet a nevezett csapatok a torna megkezdése előtt meg fognak kapni.

Nevezési határidő 2022.05.13 14:00.

Nevezési díj: 10.000 Ft

Nevezni a következő e-mail címen lehet: somogy@mlsz.hu

A nevezett csapatok beosztása a nevezési határidő után kerül véglegesítésre a nevezett csapatok számának és helyi eloszlásának függvényében.

Díjazás: A körzeti bajnokok kupát és egyéb értékes díjakat kapnak, míg a megyei döntőben első helyezést elérő csapat egy garnitúra ADIDAS mezzel és serleggel lesz jutalmazva.

A tornával kapcsolatos kérdésekben az illetékes:

Pankász Róbert

MLSZ SMI Grassroots Koordinátor

Tel: 06 30 19 76 850

Várunk minden érdeklődőt!

MLSZ Somogy Megyei Igazgatósága


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok