Tájékoztató

2018. július. 25., 16:23   |    

Tájékoztató

Tájékoztatjuk az egyesületek ügyintézőit, hogy a Felnőtt valamint UP korú labdarúgó 2018. július 1-31. közötti időszakban éjfélig szabadon igazolható!

Jelen esetben az átigazoló lap aláírása nem szükséges!

Az UP korú, 1999.01.01. és később született labdarúgók átigazolása esetén a NYIÁSZ-ban meghatározott működési költségtérítés megfizetése, és az ezzel kapcsolatos dokumentumok feltöltése az IFA rendszerben kötelező. (átigazoló lapot az átadó egyesülettel nem kell aláíratni, valamint az átigazolást az IFA rendszerben jóváhagyatni)

2018. augusztus 1-31. közötti időszakban éjfél között az átigazolás csak abban az esetben valósulhat meg, ha az átadó egyesület hozzájárul az átigazoláshoz!!!

Az UP korú labdarúgók 1999.01.01. és később született labdarúgók átigazolása esetén a NYIÁSZ-ban meghatározott működési költségtérítés megfizetése, és az ezzel kapcsolatos dokumentumok feltöltése az IFA rendszerben kötelező.

Kérjük az egyesületeket, hogy átigazolásaikat a fent említett átigazolási időszakban meghatározott eljárási rend alapján rögzítsék az IFA rendszerben!


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok