Tisztelt Egyesületek!

2020. március. 13., 14:33   |    

Tisztelt Egyesületek!

2020. március 12-től (visszavonásig) ZÁRT KAPUK mellett zajlanak a megyei amatőr bajnoki mérkőzések!

A zárt kapus mérkőzés TELJES időszakában (mérkőzés előtti és utáni időszakok is ideértve) a SPORTTELEP EGÉSZ TERÜLETÉN TILOS az idegen személyek tartózkodása!

A labdarúgókon, stábtagokon, regisztrált vezetőkön és sportszakembereken (csapatonként 25 fő) felül csak a rendezők, (maximum 12 fő számozott, megkülönböztető mellényben), és a 14 év feletti labdaszedők (maximum 8 fő) tartózkodhatnak a sporttelepen.

A létesítményen belüli vendéglátóipari egységek üzemeltetése nem ajánlott.

A sporttelepen belül található játszótéren, egyéb sportpályákon, parkokban, stb. nem tartózkodhat senki!

A felnőtt mérkőzéseket megelőző ifjúsági-, illetve tartalék mérkőzések résztvevőire is vonatkozik a zárt kapus korlátozás.

Tájékoztatjuk egyesületeinket, hogy azokon a pályákon, ahol nincs külső kerítés ott a következő javaslatokkal, iránymutatásokkal tudnak optimálisan élni.

Javaslatok:

·        a nyitott terület elkerítését bármilyen figyelmet felhívó szalag kordon kihúzásával lehet kijelölni

·        a szurkolók előzetesen is legyenek tájékoztatva a megfelelő fórumokon, hogy lehetőleg minél kevesebben  érkezzenek meg a mérkőzésre

·        polgárőri segítség kérése

·        a helyi önkormányzattal való kooperatív kapcsolat kialakítása

·        rendezői létszám megemelése (max. 12 fő) amennyiben az egyesület ezáltal biztosítottnak látja a zárt kapus feltételek betartását.

Ha az egyesület továbbra is úgy gondolja, hogy nem tud megfelelni a zárt kapus mérkőzés követelményeinek, úgy a már ismert módon az IFA rendszer erre a célra kialakított felületén, időpont módosítási kérelmet nyújthat be, az ellenféllel történt egyeztetés után (az ellenfélnek jóvá kell hagynia). A járványügyi helyzetre való tekintettel az eljárási díj megfizetésétől a Versenybizottság az MLSZ SMI Igazgatójával egyetértésben eltekint!

Fontos megérteni mindenkinek, hogyha valaki betegen egészségesek közé megy az felelőtlen magatartás bármilyen betegség esetén. Minden intézkedést ki lehet játszani, ezért a jelenlegi helyzetben a felelős magatartás a leghelyesebb, amit követni kell!

Kaposvár, 2020.03.13.

 

Tisztelettel:

 

  Nemes Nándor sk

MLSZ SMI igazgató

 

 


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok