JÁTÉKVEZETŐK ÉVZÁRÓ-ÉVNYITÓ GÁLÁJA 2020. január 25.

2020. január. 30., 10:49   |    

JÁTÉKVEZETŐK ÉVZÁRÓ-ÉVNYITÓ GÁLÁJA 2020. január 25.

A hagyományokhoz híven idén is január utolsó szombatján került megrendezésre a Somogy megyében működő labdarúgó játékvezetők évzáró-évnyitó gálája. A Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatósága és Játékvezető Bizottsága által szervezett rendezvényen több mint 200 fő vett részt. Az előző év értékelése, valamint a megyében működő játékvezetők munkájának elismerése kap ezen az estén főszerepet, de természetesen a meghívott fellépőknek és az egész éjjel szóló élőzenének köszönhetően a jó hangulat is garantált.

A köszöntők és évértékelők után, az est egyik díszvendége Gémesi Csaba - a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Társadalmi Elnökségének tagja, Nemes Nándor - a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatója, valamint Fodor Gyula - a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Játékvezető Bizottságának elnöke adták át a díjakat. Elsőként a jubiláló sípmesterek vehettek át elismerést munkájukért. 5 éve működik játékvezetőként: Czár Krisztián. 10 éve működik játékvezetőként és egyben az országos játékvezető-asszisztensi keret tagjai: Máyer Gábor és Perák András.  20 éve játékvezető: Hegyi Attila és Babos Csaba. 40 éve játékvezető: Fodor Gyula. 1970-ben vizsgázott, azaz 50 éve lett játékvezető, jelenleg pedig játékvezető ellenőr, valamint idén tölti be 70. életévét: Jutai Dénes. Idén még két kolléga ünnepel kerek születési évfordulót. Mindketten nagy odaadással, lelkiismeretesen és óriási elszántsággal végzik munkájukat. 60. születésnapjuk alkalmából köszöntik: Bertók Attilát és Fodros Lajost.

Az újoncokat segítő önzetlen munkájáért idén Szilvás József, míg a társadalmi munkákban folyamatos szerepvállalásért Szabó Levente László és Vida Róbert kapott elismerést.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatósága, valamint Játékvezető Bizottsága 2019-ben a legjobb Somogy megyében működő játékvezető asszisztens hölgynek az ellenőrök értékelései alapján Kocsmáros Vivient választotta. Legjobb megye II. osztályú asszisztens az ellenőrök értékelései alapján: Horváth Ádám, míg a legjobb megye I. osztályú asszisztens: Mátyás László. A Somogy megyei II. osztály legjobb játékvezetője: István János. A legrangosabb díj tulajdonosa, azaz Somogy megye legjobb megye I. osztályú játékvezetője: Posza Zsolt. A címvédésnek köszönhetően, a Carinia Vándordíjat is ismét Posza Zsolt vehette át.

Az idei évben is, hagyományteremtő szándékkal új díj lett megalapítva: Nemes Nándor igazgató úr javaslatára ettől az évtől kezdte, minden évben elismerésben részesülnek azok a fiatal, tehetséges játékvezetők, akik adott év során a legnagyobban fejlődtek, akik munkáján meglátszik a tenni akarás, szorgalom, alázat és lendület. 2019-ben ezt a díjat Vida Róbert kapta meg.

Az átadó a díjak kiosztásával még nem ért véget, hiszen Nemes Nándor igazgató úr újabb játékvezetői kommunikációs szettet adott át – immáron a harmadikat Németh Dóra játékvezetőnek, segítve ezzel munkájukat. (Az elsőt, 2018-ban Posza Zsolt kapta, a másodikat 2019-ben Cservölgyi Szilárd).

A vacsora előtt és után nívós programok, és fellépők emelték a gálaest színvonalát. A rendezvény folyamán kiváló zenekar gondoskodott a hangulatról, melynek tagjai hajnalig húzták a talpalávalót, és a tombolasorsolás alkalmával is klassz nyeremények találtak gazdára.

Bízunk benne, hogy jövőre legalább ilyen, vagy még emlékezetesebb játékvezetői bált rendezhetünk.

MLSZ SMI

 


További hírek

Általános
Somogy Vármegyei Veterán labdarúgó bajnokság.
Általános
Bővült a Somogy vármegyei játékvezetők száma
Szponzorok