JÁTÉKVEZETŐK ÉVZÁRÓ-ÉVNYITÓ GÁLÁJA 2020. január 25.

2020. január. 30., 10:49   |    

JÁTÉKVEZETŐK ÉVZÁRÓ-ÉVNYITÓ GÁLÁJA 2020. január 25.

A hagyományokhoz híven idén is január utolsó szombatján került megrendezésre a Somogy megyében működő labdarúgó játékvezetők évzáró-évnyitó gálája. A Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatósága és Játékvezető Bizottsága által szervezett rendezvényen több mint 200 fő vett részt. Az előző év értékelése, valamint a megyében működő játékvezetők munkájának elismerése kap ezen az estén főszerepet, de természetesen a meghívott fellépőknek és az egész éjjel szóló élőzenének köszönhetően a jó hangulat is garantált.

A köszöntők és évértékelők után, az est egyik díszvendége Gémesi Csaba - a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Társadalmi Elnökségének tagja, Nemes Nándor - a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatója, valamint Fodor Gyula - a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Játékvezető Bizottságának elnöke adták át a díjakat. Elsőként a jubiláló sípmesterek vehettek át elismerést munkájukért. 5 éve működik játékvezetőként: Czár Krisztián. 10 éve működik játékvezetőként és egyben az országos játékvezető-asszisztensi keret tagjai: Máyer Gábor és Perák András.  20 éve játékvezető: Hegyi Attila és Babos Csaba. 40 éve játékvezető: Fodor Gyula. 1970-ben vizsgázott, azaz 50 éve lett játékvezető, jelenleg pedig játékvezető ellenőr, valamint idén tölti be 70. életévét: Jutai Dénes. Idén még két kolléga ünnepel kerek születési évfordulót. Mindketten nagy odaadással, lelkiismeretesen és óriási elszántsággal végzik munkájukat. 60. születésnapjuk alkalmából köszöntik: Bertók Attilát és Fodros Lajost.

Az újoncokat segítő önzetlen munkájáért idén Szilvás József, míg a társadalmi munkákban folyamatos szerepvállalásért Szabó Levente László és Vida Róbert kapott elismerést.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatósága, valamint Játékvezető Bizottsága 2019-ben a legjobb Somogy megyében működő játékvezető asszisztens hölgynek az ellenőrök értékelései alapján Kocsmáros Vivient választotta. Legjobb megye II. osztályú asszisztens az ellenőrök értékelései alapján: Horváth Ádám, míg a legjobb megye I. osztályú asszisztens: Mátyás László. A Somogy megyei II. osztály legjobb játékvezetője: István János. A legrangosabb díj tulajdonosa, azaz Somogy megye legjobb megye I. osztályú játékvezetője: Posza Zsolt. A címvédésnek köszönhetően, a Carinia Vándordíjat is ismét Posza Zsolt vehette át.

Az idei évben is, hagyományteremtő szándékkal új díj lett megalapítva: Nemes Nándor igazgató úr javaslatára ettől az évtől kezdte, minden évben elismerésben részesülnek azok a fiatal, tehetséges játékvezetők, akik adott év során a legnagyobban fejlődtek, akik munkáján meglátszik a tenni akarás, szorgalom, alázat és lendület. 2019-ben ezt a díjat Vida Róbert kapta meg.

Az átadó a díjak kiosztásával még nem ért véget, hiszen Nemes Nándor igazgató úr újabb játékvezetői kommunikációs szettet adott át – immáron a harmadikat Németh Dóra játékvezetőnek, segítve ezzel munkájukat. (Az elsőt, 2018-ban Posza Zsolt kapta, a másodikat 2019-ben Cservölgyi Szilárd).

A vacsora előtt és után nívós programok, és fellépők emelték a gálaest színvonalát. A rendezvény folyamán kiváló zenekar gondoskodott a hangulatról, melynek tagjai hajnalig húzták a talpalávalót, és a tombolasorsolás alkalmával is klassz nyeremények találtak gazdára.

Bízunk benne, hogy jövőre legalább ilyen, vagy még emlékezetesebb játékvezetői bált rendezhetünk.

MLSZ SMI

 


További hírek

Általános
Csoportbeosztások 2024/2025

2024-07-22 16:09:28

Csoportbeosztások 2024/2025

Általános
2025/2026 Magyar Kupa

2024-07-22 12:53:19

2025/2026 Magyar Kupa

Általános
Új elnök a somogyi játékvezetésben
Szponzorok